Oncologische voetverzorging door Medisch Pedicure Yvonne

Wordt u behandeld met een chemotherapie? Dan kunt u soms ernstige problemen krijgen met uw huid, nagels en zenuwen. U kunt in overeenstemming met de behandelend arts de nodige oncologische voetverzorging in Horst aan de Maas bij Medisch Pedicure Yvonne krijgen.

Voetverzorging voor kankerpatiënten

Wanneer u wordt behandeld voor de ziekte kanker kunt u te maken krijgen met bijwerkingen aan bijvoorbeeld uw huid en nagels. Ook de lichamelijke weerstand kan in een bepaalde periode van de behandeling laag zijn. Voor een Oncologisch Voetzorg Verlener (OVV) is het van belang te weten wanneer zo’n periode zich voordoet, omdat bepaalde behandelingen dan niet verricht mogen worden. In overeenstemming met de behandelend arts kunt u de nodige oncologische voetzorg van mij krijgen. Ik verzorg uw voeten op een veilige en verantwoorde wijze. Het doel van deze behandeling is om uw voeten in een zo’n goed mogelijk conditie te brengen én te houden. Zo kan ik uw voeten screenen, de bijwerkingen van behandelingen herkennen en bevindingen terugkoppelen aan de arts.

U kunt in mijn praktijk in Lottum (op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag) of de praktijk in Horst (op woensdag) langskomen. Bent u slecht ter been door uw ziekte? Kunt u moeilijk van huis komen? Dan kom ik graag bij u langs als ambulant pedicure in omgeving van Horst aan de Maas. Omdat ik het diploma ‘Oncologische Voetzorg Verlener’ heb behaald bij de 'De Medische Voet', mag ik mij officieel Oncologisch Voetzorg Verlener noemen. Binnen Nederland zijn er nog niet veel pedicures met de titel OVV.

Heeft u interesse in de oncologische voetverzorging van Medisch Pedicure Yvonne binnen regio Horst of Lottum? Bel naar 085-2081674 of vul het contactformulier in. Ik sta te allen tijde voor u klaar.

Meer weten?

Neem contact op met Yvonne Pedicure en zet uw voeten op een voetstuk!

Contactgegevens

Hof te Berkel 1
5961KX Horst


Geijsterseweg 1
5861BK Wanssum


Ulsheggerweg 6
5973PD Lottum


  voetzorghorst@hotmail.com
  085-2081674

Contactformulier